Cosul este gol | Autentificare

Intrebari frecvente

I: De ce "tablouri digitale"?

R: Denumirea site-ului web vine de la obiectul nostru de activitate, adica cel de creare si comercializare de tablouri realizate in medii digitale. Aceste medii digitale se refera la programe specializate de machetare si imprimare, folosind tehnici tipografice.

I: Cum navighez pe site?

R: Accesibilitatea a fost unul dintre elementele primordiale in conceperea site-ului web si am incercat sa oferim utilizatorilor aceasta facilitate. Pentru a naviga, va puteti utiliza de meniul de sus sau cel de jos. Butonul Acasa va va conduce la prima pagina a site-ului, Catalog duce spre categoriile de tablouri, accesand butonul Articole veti fi indrumat(a) spre sectiunea cu acelasi nume unde veti beneficia de informatii relevante la obiectul nostru de activitate, iar Contact reprezinta modalitatea noastra de dialog cu dumneavoastra.

I: Cum adaug produse in cos?

R: Pentru a adauga un produs in cos, navigati pana la acesta Tablouri pe canvas sau Tablorui cu rama » Categoria de produse » Produs si apasati butonul Adauga in cos.

I: Pot adauga mai multe produse in cos?

R: Da, magazinul electronic va permite sa adaugati mai multe produse in cosul de cumparaturi.

I: Am adaugat un produs in cos si m-am razgandit, nu il mai doresc. Il pot elimina?

R: Cu siguranta. Pentru a elimina un produs din cosul de cumparaturi, accesati cosul (click pe link-ul din partea de sus a ferestrei ce contine numarul de produse 3 produse) apoi, in dreptul produsului ce urmeaza a fi eliminat, click pe butonul Sterge (butonul rosu cu litera X pe centru).

I: Pot cumpara mai multe exemplare dintr-un singur produs?

R: Da, accesand acelasi meniu mai sus mentionat si introducand in casuta Cantitate numarul de exemplare dorit.

I: Care sunt modalitatile de plata?

R: Momentan, singura modalitate de plata este la livrare (ramburs). Astfel veti plati curierului produsele, in momentul in care acestea au ajuns la dumneavoastra.

I: Cat dureaza livrarea produselor din momentul plasarii comenzii?

R: In functie de numarul de produse comandate, timpul de livrare poate varia intre 3 si 7 zile lucratoare. Dupa plasarea comenzii veti fi informat telefonic despre aceste detalii

I: De ce am nevoie de cont pentru a cumpara?

R: Datele furnizate de dumneavoastra in momentul inscrierii in calitate de client vor fi folosite de catre noi pentru procesarea comenzii. Datele precum adresa de livrare, localitatea si judetul sunt folosite pentru a trimite produsele spre dumneavoastra, numarul de telefon pentru a confirma comanda plasata si asa mai departe. De asemenea, odata inregistrat pe site-ul nostru, veti avea acces la cumparaturi si cu alte ocazii, folosind doar datele de autentificare (adresa de email si parola aleasa) ori puteti vizualiza comenzile plasate de catre dumneavoastra in trecut.